Gratis neuken - gratis Sex

Gratis neuken met Serieusopzoek

Nederland - Flevoland - gratis neuken in Dronten

Serieusopzoek

Over mij: Ik zal even wat uitleg gaan geven waarom ik mij hier aanmeld, een jaar terug is mijn man overleden aan een vreselijke ziekte. Hij kreeg te horen dat hij ziek was en dat hij nog maar een paar maand te leven had. Ik heb hem tot het laatste uur mogen verzorgen en ben hem nog steeds dankbaar dat hij ooit in mijn leven is gekomen. Nu naar een jaar vind ik het tijd om de touwtjes weer in handen te nemen, ik ben 55 jaar dus genieten van het leven moet ook kunnen. Dat is wat hij wou, hij zei vaak als ik er niet meer ben pak je leven gewoon op en zoek je geluk. Eerst wou ik daar niks over horen maar achteraf heeft hij daar wel gelijk in. Hij komt niet meer terug en ik moet ook verder met mijn leven. Vergeten zal ik hem nooit maar ik pak de draad nu weer op. Groetjes Magda

Over jou: Ik zoek een lieve zorgzame man die goed is voor zijn wederhelft. Je hoeft natuurlijk niet de plaats in te nemen van mijn man die overleden is. Maar hij was lief en er zat geen kwaad in en dat is wel wat ik weer zoek. Die mij behandeld zoals het hoort zonder een kwade vloed over hem. Wil jij wat met mij opbouwen zou dat leuk zijn, we gaan dan eerst wat drinken en leren elkaar kennen en bouwen alles op een mooi tempo op als jij dat ook leuk zou vinden.

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 55jr

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Ogen : grijs

Haar: blond

Roken:

Piercing : Nee

Tattoo: Nee

Opleiding: MBO

Woonplaats: Dronten

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Sex in Dronten - Neuken in Dronten - Date in Dronten - Gratis Sex in Dronten
Serieusopzoek komt uit Dronten en is op zoek naar een spannende date. Wil jij in contact komen met Serieusopzoek?
Schrijf je dan geheel gratis en zonder enige verplichting in op onze dating website en start binnen enkele minuten met daten!

Lekker gratis neuken in Dronten! Deel met ons je positieve ervaring en maak kans op een leuke attentie van ons team als we deze plaatsen op de index van Gratis Neuken.

Is Serieusopzoek niet wat je zoekt?
Hieronder staan meer vrouwen voor gratis neuken in Dronten.
Vrouwen, stellen en swingers voor gratis sex en waarmee je gratis kunt neuken.

Meer fotos Sussje

Sussje

26 jaar
Flevoland

Meer fotos Ikkie83

Ikkie83

32 jaar
Flevoland

Meer fotos Iiona

Iiona

34 jaar
Flevoland

Meer fotos Danikaal

Danikaal

40 jaar
Flevoland

Terug naar de vorige pagina